Boer Abraham

Boer Abraham

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Abraham boer huren

Deze metershoge Abraham opblaaspop is een geweldige manier om de man die 50 jaar wordt te verrassen op leuke wijze. De hele buurt weet dat jouw man, vriend, vader of collega zijn 50e verjaardag viert. De Abraham opblaasfiguur is van verre te zien en brengt iedereen in feeststemming. Boer Abraham is leuk voor iedere jarige maar het boeren thema is natuurlijk nog leuker wanneer je de Abraham pop op het platteland plaatst.

Boer Abraham oogst lof

Deze opblaasbare Abraham oogst alle lof voor de verjaardagsverrassing. Maar jij kunt hem natuurlijk makkelijk zelf plaatsen. Wanneer je een Abraham pop huurt bij Withagen-attractieverhuur krijg je alle benodigdheden om de pop stevig vast te zetten en snel op te blazen. Haal de boer Abraham pop zelf op in Bergn op Zoom of laat hem door ons bezorgen.

Groot assortiment Abraham en Sarah poppen

Wil je de jarige verrassen? Dan wil je natuurlijk de leukste Abraham pop huren. Gelukkig vind je bij Withagen-attractieverhuur een groot aanbod opblaasfiguren zodatt jij de blikvanger huren kunt die het beste past bij de jarige. Kies de Abraham boer voor de echt plattelands liefhebber of Abraham op motor voor de stoere man. Voor elke man, de perfecte Abraham bij Withagen-attractieverhuur!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

200

Breedte in cm

210

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

8 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding