Sarah op motor

Sarah op motor

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

Sarah op motor huren

Wordt jouw vrouw, vriendin, collega of moeder binnenkort 50 jaar? Verras haar dan met deze leuke Sarah pop. De opblaasbare Sarah op motor is een leuke blikvanger voor de stoere vrouw! Een vrouw naar haar leeftijd vragen is ongepast maar als een vrouw 50 jaar wordt dan mag je haar natuurlijk in het zonnetje zetten. Dankzij deze Sara blikvanger begint de verjaardag alvast met een leuke verrassing! Deze Sarah op motor is een Sarah pop die je niet vaak ziet en een blikvanger waar op het feest zeker over gepraat zal worden!

Zelf een Sara pop opzetten

Een Sara pop maken is veel werk. Een Sara pop huren is erg makkelijk. In slechts enkele minuten zet je dankzij de gebruikshandleiding deze Sarah op motor op op een plaats naar keuze. Uiteraard geven wij je ook haringen mee zodat je de opblaasfiguur stevig vast kunt zetten. Je kunt de Sarah pop zelf afhalen in Bergen op Zoom maar wij kunnen de pop ook bezorgen, of zelfs opzetten zodat de jarige niets in de gaten heeft.

Withagen-attractieverhuur, het adres voor Sara poppen

Bij Withagen-attractieverhuur hebben we een grote selectie aan Abraham en Sarah poppen. Zo heb je volop keuze en is er altijd wel een leuke opblaasbare Sarah of Abraham beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Tiroler Sara of de Sara in badpak? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de leuke Sara poppen uit ons assortiment waarmee je de jarige op originele wijze kunt verrassen op haar 50e verjaardag!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

300

Breedte in cm

125

Hoogte in cm

230

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

10 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding