Tiroler Sara

Tiroler Sara

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

Tiroler Sarah huren

Met deze blikvanger op jouw feest gaan de gasten vanzelf jodelen van vreugde. De Tiroler Sarah huren is niet alleen een leuke manier om het verjaardagsfeest te versieren maar ook de perfecte verrassing voor de jarige Sara. Je collega, vriendin, vrouw of moeder zal aangenaam verrast zijn wanneer deze leuke opblaasbare Sarah ineens in de tuin staat.

Sarah pop voor binnen en buiten

Deze Tiroler Sarah kun je zelf afhalen en opzetten op een plaats naar keuze. Het opblaasfiguur wordt geleverd met speciale blower die de sarapop op druk houdt. Deze kun je gewoon buiten laten staan, zelfs als het begint te regenen. Zo kan de hele buurt genieten van de Sarah blikvanger. Uiteraard kun je de Sara opblaaspop ook binnenzetten of gebruiken tijdens een apres-ski feest.

Ruime keuze Sarah poppen

Iedereen is anders en elke Sara heeft haar eigen hobbies en is dus gecharmeerd van een andere sarahpop. Daarom vind je bij Withagen-attractieverhuur een ruime keuze aan sarah poppen. Zo is er de Sarah op wasmachine die voor de nodige humor zorgt of een Sarah met bord 50 jaar voor wie een iets kleinere opblaasbare Sarah wil plaatsen. Bij Withagen-attractieverhuur is er altijd wel een Sarah pop op voorraad die bij jouw feest post.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

150

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

10 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding