Sarah in bikini

Sarah in bikini

Excl. BTW al vanaf 45,45

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26

Opblaas Sarah pop huren in bikini

Wordt er binnenkort iemand in jouw omgeving 50 jaar? Dat is reden voor een feestje met onze opblaasbare Sarah pop! De Sarah pop wordt gebruikt bij vrouwen die 50 jaar worden. Voor een man is de Abraham pop gebruikelijk. Ons assortiment bestaat uit verschillende Sarah poppen. Voor alle liefhebbers van zon, zee en strand is deze Sarah pop in bikini de perfecte opblaaspop.

Geen stress op de feest dagen met onze Sarah bikini

Een Sarah in bikini tijdens je feest is leuk maar je wilt er niet op de grote dag nog veel werk aan hebben. Daarom kun je bij ons de gewenste Sarah pop de middag van tevoren al ophalen en hoef je pas de ochtend na de feestdag alles terug te brengen. En je betaalt natuurlijk maar 1 dag huur! Bovendien krijg je kosteloos ook een blower, haringenpakket, gebruiksaanwijzing en een haspel mee bij het huren van onze opblaasfiguren.

Kan ik de Sarah opblaaspop zelf opzetten?

De opblaas Sarah is heel gemakkelijk zelf op te zetten. Je mag de opblaasbare Sarah in bikini al een dag van te voren bij ons op halen in Bergen op Zoom. Wij zorgen dat er een verlengkabel en haringen bijzitten zodat u alleen maar een stopcontact nodig heeft. Je kunt er ook voor kiezen dat wij de Sarah in bikini pop opzetten maar dit is wel een stuk duurder.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

200

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

380 Watt

Afmeting transport L x B x H

60x60x50 cm

Transport Gewicht

15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding