Sara feestboog

Sara feestboog

Excl. BTW al vanaf 45,45

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

Sara feestboog huren

Een 50e verjaardag is altijd een bijzonder moment. Maar als jouw vrouw, collega, vriendin of moeder Sarah ziet dan wil je natuurlijk iets leuks doen om dit te vieren. Daarom hebben wij de Sara feestboog te huur. Deze boog met een feestende Sara bovenop is niet alleen een enorm leuke blikvanger om jouw gasten mee te onthalen. Het is ook een leuke feestdecoratie om mee op de foto te gaan. Laat de gasten het feest binnenkomen door onder de boog door te lopen en het feest begint gelijk goed.

De Sarah feestboog plaatsen

Bij een Sara feestboog huren heb je de keuze tussen bezorgen of afhalen. Een feestboog is niet moeilijk op te zetten, je volgt gewoon de instructies in de handleiding en in een paar minuten heb je deze Sara feestfiguur geplaatst. Alles wat je nodig hebt krijg je van ons mee en het complete pakket past in een gewone wagen. Afhalen in Bergen op Zoom is dus eenvoudig en goedkoop, maar als je de feestboog liever door ons laat plaatsen kan dit uiteraard ook.

Groot assortiment Sarah opblaasfiguren

Voor het perfecte Sarah verjaardagsfeest hebben wij een groot aantal Sarah opblaasfiguren. Naast de Sara feestboog hebben wij ook diverse Sara poppen. Wat te denken van de Tiroler Sarah voor de Sarah die er op haar 50e nog uitziet als 25 of de Sara op wijnvat voor de jarige die een echt feestbeest is. Bij Withagen-attractieverhuur vind je voor elke persoon de juiste Sara pop!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Lengte in cm

100

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

350

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

6 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding