Abraham klusser

Abraham klusser

Excl. BTW al vanaf 57,85

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

Abraham klusser

Abraham klusser opblaaspop die volledig uniek is. Speciaal voor de Abraham die van klussen houdt (of juist niet) hebben wij deze prachtige outfit ontworpen. De pop heeft een overal met gereedschap op zak. Ook de achterkant van Abraham klusser ziet er tot in details top uit. Iedere klussende Abraham zal zich hier in herkennen, dat maakt het extra leuk als de pop voor de deur staat! 

Abraham klusser is 50 jaar!

Laat de leeuw in je los en vier de 50e verjaardag van de Abraham klusser! Wordt je man, collega, vriend, partner of vader 50 jaar? Dan kun je dankzij deze blikvanger hem eens goed verrassen! Een metershoge pop is de beste manier om een Abraham feest op gang te krijgen!

Een groot aanbod Abraham poppen

Elke Abraham is anders dus niet iedereen wil natuurlijk Abraham klusser opblaaspop om de jarige te verassen. Daarom hebben wij bij Withagen-attractieverhuur een groot assortiment Abraham en Sarah poppen te huur. Huur je favoriete opblaasfiguur en verras de jarige. Opzetten is eenvoudig. Je krijgt alle benodigheden en een handige handleiding mee, dus zelf afhalen en opzetten is voor iedereen mogelijk!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

90

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

450

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

6 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt