Abraham feestboog

Abraham feestboog

Excl. BTW al vanaf 45,45

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Verras de jarige Abraham met een feestelijke boog

Als je 50 wordt is er des te meer reden voor een feestje. Wat is er dan leuker dat je de jarige Abraham verrast met zijn eigen feestboog met daar bovenop een heuse opblaasbare Abraham pop. Deze feestelijke Abraham boog zal direct de aandacht van alle gasten trekken. Iedereen die naar het feest komt zal onder de feestboog door lopen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de gasten onder de Abraham boog op de foto te zetten. Het is helemaal leuk om zo een gastenboek te maken.

Wat doe je als een man 50 jaar wordt?

In de jaren ’50 was iemand die 50 jaar werd stokoud. Dat is op de dag van vandaag wel anders. Men zegt dan ook ‘vijftig is het nieuwe dertig’. Wat is er dan mooier om deze mooie leeftijd uitbundig te vieren? En daar hoort zeker een opblaasbare Abraham  of complete Abraham boog bij. Een mooi spandoek met daarop een leuke spreuk maakt het feest nog completer.

Voor iedereen een persoonlijke opblaasbare Abraham pop.

Ook wanneer je op zoek bent naar een gewone Abraham pop in plaats van een Abraham boog, kun je bij ons terecht. Withagen-attractieverhuur in Bergen op Zoom heeft voor iedereen die 50 jaar wordt zijn eigen persoonlijke opblaasbare Abraham. Veel mannen houden graag van een pilsje. Hiervoor is bijvoorbeeld vader Abraham met bierpul  uitstekend geschikt. Voor ons complete overzicht Abraham poppen kijkt u best op de overzichtspagina.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Aantal personen opbouw

2

Lengte in cm

100

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

350

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

380W

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x 50 cm

Transport Gewicht

6 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding