Abraham en Sarah poppen.

Wanneer iemand de prachtige leeftijd van 50 bereikt dan wordt dat vaak gevierd door een Abraham of Sarah pop te huren en in de voortuin op te zetten. Deze iconische figuren worden meestal als verrassing voor de jarige geplaatst ter ere van zijn of haar verjaardag. Of het feestvarken het nu leuk vindt of niet; dit feestje móet gevierd worden!

Groot, groter, grootst!

Wanneer jouw vader of moeder, partner of familielid de magische 50 haalt wil je natuurlijk geen kleine Sarah of Abraham pop; dan wil je uitpakken! Met de opblaasbare poppen van Withagen-Attractieverhuur is succes verzekerd. Deze Abraham’s en Sarah’s zijn namelijk bijna 4 meter hoog, waardoor de hele buurt snel te weten zal komen waar het feest te vinden is! De Abraham en Sarah poppen zijn eenvoudig op te zetten en te vervoeren doordat de poppen opblaasbaar zijn. Al onze Abraham en Sarah poppen zitten opgeborgen in een transportzak waardoor u ze eenvoudig kunt vervoeren met een personenwagen. Met de bijgeleverde handleiding zet je de pop in een handomdraai op.

Eenvoudig huren bij Withagen-attractieverhuur.

Zelf een Abraham of Sarah pop huren en afhalen in Bergen op Zoom bij Withagen-attractieverhuur is niet alleen heel eenvoudig, het is ook zeer voordelig! Als je de pop zelf ophaalt en brengt ben je zeker van de goedkoopste optie. Daarnaast is aflevering op adres ook mogelijk.