Abraham visser

Abraham visser

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Visser

Deze opblaasbare Abraham is dan super leuk voor de fanatieke vissers onder ons, maar wat dacht u van de achternaam visser? Deze super unieke opblaasbare Abraham visser heeft dan een visje in zijn hand die hij net zelf gevist heeft. Hij is dus leuk neer te zetten bij de familie Visser.

Andere gelegenheid

Deze opblaasbare Abraham visser is niet alleen gemaakt om neer te zetten bij verjaardagen, maar is ook super leuk om neer te zetten tijdens een vis wedstrijd. Een echte blikvanger voor het event! Op die manier weet iedereen wat er te doen is en kan iedereen het vinden.

Diverse mogelijkeheden

Op een verjaardag zijn er altijd wel kinden en hoe ga je die dan vermaken? Wij hebben een leuke oplossing voor de kids. Een interactief spel zoals de IPS pionnen of IPS boarding is een leuk spel voor de kinderen. Geeft u het feestje in een zomaar kale schuur? Dan kunnen wij deze aankleden met mooie ballonnen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Lengte in cm

100

Breedte in cm

207

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

450W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

9 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 380 Watt

Download de handleiding