Mini Abraham Feestend

Mini Abraham Feestend

Excl. BTW al vanaf 37,19

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00
60,50incl. BTW
Meer weten over dit product?

Kleine opblaasbare Abraham

Mini Abraham houdt erg van feesten! Deze opblaasbare Abraham is maar 2,30 meter waardoor hij makkelijk in de huiskamer past! dat is top bij een gezellig binnen feestje! Met name in het donker is het een echter blikvanger want Abraham is verlicht van binnen. Mini Abraham zult u door de lichtjes nooit missen ook al is hij niet zo groot.

Buiten

Heb je niet voldoende plek om mini Abraham binnen te zetten? Geen probleem! Hij kan ook geewoon buiten staan. Maar pas op dat er niet te veel wind staat! Wij adviseren het om mini Abraham gewoon warm binnen te zetten. Maar in een klein tuintje is het zeker ook geschikt zolang er toezicht op is!

Abraham, biertje?

De aankleding van een feestlocatie vinden wij heel erg belangrijk. Deze opblaasbare mini Abraham is helemaal klaar voor een leuk feestje en zorgt ook voor een gezellige aankleding van de feestlocatie. Daarnaast zouden ballonnen ook echt een toevoeging zijn, dit maakt de aankleding van de feestlocatie helemaal af.

Abraham poppen

Wilt u meer weten over het huren van Abraham poppen bij Withagen attractieverhuur? Neem contact met ons op!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 60 cm

Transport Gewicht

2,78 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Verlengkabel 12½ meter