Mini Abraham Rollator

Mini Abraham Rollator

Excl. BTW al vanaf 37,19

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00
60,50incl. BTW
Meer weten over dit product?

Voor elke leeftijd

Wordt iemand van uw vriendengroep bijvoorbeeld 50 jaar, of een andere leeftijd? Verras hem dan met deze opblaasbare Mini Abraham met rollator. Deze opblaasbare Abraham met rollator is echt een oud mannetje achter een rollator. Hopelijuk kan hij er om lachen dat hij ouder wordt!

Indoor

Deze opblaasbare Abraham is niet zo groot, hij is namelijk 2,3 meter. Dus deze opblaasbare Abraham is helemaal geschikt om gezellig op de feestlocatie een feestje te komen vieren. Het leuke Abraham met rollator is, dat hij licht geeft. Als het donker wordt, is het een echte blikvanger! Wij raden wel aan om hem binnen te plaatsen in verband met de wind.

Makkelijk opzetten

Komt u tijd te kort om een leuke verrassing te organiseren voor de jarige? Stop met zoeken! U bent hier aan het juiste adres. Deze opblaasbare Abraham met rollator staat namelijk binnen enkele minuten klaar voor het feestje. U steekt namelijk de stekker in het stopcontact en zet de pop vast met de touwtjes.

Abraham poppen

Wilt u meer weten over het huren van Abraham poppen bij withagen attractieverhuur? Neem dan contact met ons op!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 60 cm

Transport Gewicht

2,89 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Verlengkabel 12½ meter