Mini Abraham Classic

Mini Abraham Classic

Excl. BTW al vanaf 37,19

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00
60,50incl. BTW
Meer weten over dit product?

Classic

Deze opblaasbare Mini Abraham Classic is echt super leuk. Deze klassieke opblaasbare mini Abraham maakt er een echt feestje van. Met zijn nette pak, hoedje op het hoofd en wandelstok in de hand kunt u iedere opa verrassen!

Indoor

Wij horen u al denken, een opblaasbare Abraham binnen? Ja! Het is misschien een gek idee, maar de opblaasbare Mini Abraham is een mini uitvoering. Hij is namelijk maar 2,3 meter hoog en kan dus in ieder huis staan. Deze opblaasbare Abraham maakt niet zo veel geluid en is dus absoluut niet storend.

Outside

Toch kan onze opblaasbare Abraham Classic mini ook buiten staan, maar let op! Hij mag maar tot 3 beaufort buiten staan en er moet altijd iemand in de buurt zijn om een oogje in het zeil te houden. Toch is het mega leuk om deze in een klein tuintje te zetten. Zo weet iedereen dat er eentje jarig is!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 60 cm

Transport Gewicht

2,68 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Verlengkabel 12½ meter