IPS Pionnen

IPS Pionnen

Excl. BTW al vanaf 85,00

Artikelnummer: IA-2019.03 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs met Koingsdag op aanvraag
145,20incl. BTW
Meer weten over dit product?

IPS Pionnen huren

Bij Withagen-attractieverhuur kun je diverse interactieve spellen huren. Een van deze interactieve spellen wordt gespeeld met de IPS Pionnen. De IPS pionnen maken het mogelijk om 1 tegen 1 een spannend spel te spelen. Elke pion licht om beurten rood of groen op. Elke speler heeft zijn eigen kleur en je probeert natuurlijk sneller je eigen kleuren aan te raken dan dat je tegenstander dit doet. Op het scorebord staat af te lezen wat de score van elke speler is.

De IPS Pionnen in jouw eigen kleur

Het is mogelijk om de IPS pionnen te voorzien van speciale hoezen. Zo kun je de IPS Pionnen voorzien van jouw eigen logo, kleuren van jouw huisstijl of namen van sponsoren. Bij het spelen met de IPS pionnen moet je er ook rekening mee houden dat het speelveld veilig is voor de deelnemers. Probeer de IPS pionnen daarom in een hoek te plaatsen of het speelveld af te bakenen met een lint of hekken.

Interactieve spellen

Naast de IPS pionnen zijn er natuurlijk nog veel meer leuke spellen in het assortiment van Withagen-attractieverhuur. Zo kun je de spots in plaats van in de IPS Pionnen ook gebruiken in de IPS boarding of in de IPS tafel. Naast de verschillende opblaasbare kussens voor het interactieve spelsysteem biedt elk kussen en systeem ook weer unieke spelmogelijkheden. Zo blijft elk interactief spel lange tijd spannend!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

40

Breedte in cm

40

Hoogte in cm

70

Spanning in volt

230 V

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding