IPS Boarding

IPS Boarding

Excl. BTW al vanaf 95,00

Artikelnummer: IA-2019.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs met Koingsdag op aanvraag
157,30incl. BTW
Meer weten over dit product?

IPS Boarding huren

De IPS Boarding is een luchtkussen dat samen met de IPS schotels het speelveld wordt van de Interactive Play Challenge. De IPS Boarding is een opblaasbaar speelveld met een gekke vorm. Niet alleen heeft de Boarding een hoge achterwand, er zitten ook allemaal kegelvormige uitsteeksels op. Het bijzondere aan deze IPS Boarding is dat in elk van deze uitsteeksels maar ook in de speelwand speciale spots kunnen worden bevestigd. Deze staan in verbinding met de IPS koffer en bieden je een aantal leuke spellen.

Spelen met de IPS Boarding

Wanneer je de IPS Boarding huurt kun je kiezen uit verschillende spellen. Het meegeleverde IPS Systeem stuurt de spots aan, maar houdt ook de score bij. Zo kun je met deze IPS Boarding je eigen reactiesnelheid testen of strijden tegen andere speler. Het is ook mogelijk om samen te werken om de hoogste score te halen bij het IPS Boarding spel dat je gaat spelen. De score wordt automatisch bijgehouden op een groot display dus aan het einde zie je meteen hoe goed je hebt gespeeld!

IPS Boarding op evenementen

Een IPS Boarding huren is leuk voor wie op zoek is naar een moderne manier van spellen spelen. Alles wat automatisch gaat en zo een interactief spel laat spelen maakt kinderen extra enthousiast. Met de IPB boarding haal je een gevarieerd spel naar jouw buurtfeest of school. Maar uiteraard kun je hem ook gebruiken voor een open dag of op de sportvereniging. Wil je een interactief spel maar heb je niet genoeg ruimte? Dan is er ook de IPS tafel waar je de spots in kunt plaatsen. Een ander spel spelen zonder spots maar waarbij je wel duidelijk de score kunt bijhouden? Probeer dan het opblaasbaar darten. De dartpijlen blijven op het bord plakken en maken de score aflezen eenvoudig!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

380

Breedte in cm

440

Hoogte in cm

220

Spanning in volt

230 V

Vermogen in watt

1500 W

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1x Haspel 40 meter

4 X verankeringsspanbande

4 X Pion