Rad van Avontuur

Rad van Avontuur

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: SL-2018.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 135.00
x 65.00

Het rad van Avontuur

Het rad van avontuur is een veelzijdig spel dat in vele vormen te huren is. Bij het rad van avontuur moet je aan het rad draaien. Draai je precies hard genoeg dan verschijnt er een mooie prijs bovenaan het bord. De prijs waar het rad van avontuur op stopt is dan voor jou! Het rad is verdeeld in 16 taartpuntjes met elk een eigen prijs. Zo kun je bij dit rad extra beurten winnen, maar ook diverse kortingen. Iedereen is dus een winnaar!

Een unieke draaischijf

De draaischijf van het rad van avontuur is een ontwerp dat gemaakt is door Withagen-attractieverhuur. Omdat wij deze draaischijven zelf fabriceren kunnen wij ze ook speciaal voor jou maken met een opdruk die jij wilt. Zo kun je zelf bepalen welke prijzen je weggeeft, hoe groot de winkans moet zijn en natuurlijk kunnen we de draaischijf voorzien van de naam en het logo van jouw bedrijf. Zo is het rad van avontuur ook bruikbaar als promotiemateriaal op een beurs of ander evenement.

Een draaischijf ontwerpen

Als je een uniek rad wil gebruiken op jouw evenement dan kun je kiezen voor je eigen draaischijf. Vanaf het moment dat je akkoord bent met het ontwerp gaan wij deze produceren. Dit duurt 7 werkdagen. De draaischijf kun je zelf ontwerpen met een format dat je na de bestelling van een rad met eigen draaischijf van ons ontvangt. Ben je niet zo creatief, maar wil je toch een geweldige blikvanger? Geef dan je wensen door en wij maken het ontwerp voor je! Uiteraard produceren wij de draaischijf voor het rad van avontuur pas als jij tevreden bent met het ontwerp!

Het rad van ….

Een rad heeft niet altijd evengrote taartpunten en evenveel opties. Voor wie bijvoorbeeld zoekt naar een rad voor een tombola zijn er andere opties. Met het rad van fortuin kun je een winnend lot laten bepalen door het rad. Een slinger aan het ad en er wordt een willekeurig nummer als winnaar aangewezen. En wie kent het rad uit het populaire TV programma “Ik hou van Holland” niet? Ook dit Ik hou van Holland rad van fortuin is te huur bij Withagen-attractieverhuur. Zo speel je de quiz na in je eigen woonkamer!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

12

Breedte in cm

100

Diameter in cm

100

Hoogte in cm

203

Afmeting transport L x B x H

130 x 100 x 12,5 100 x 76 x 7,5

Transport Gewicht

27,2

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding