Arrenslee

Arrenslee

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: BV-2019.10 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een arrenslee; onmisbaar als kerstdecoratie

Zodra de kerstdagen weer in zicht komen verheugt iedereen zich op prachtige versierde huizen, kerstbomen en gezellig verlichte winkelstraten. En natuurlijk de Kerstman, die op zijn arrenselee door de lucht vliegt om alle kerstcadeautjes op tijd te bezorgen. Wie kijkt er niet stiekem op kerstavond naar de hemel in de hoop dat hij de rendieren van de Kerstman de arrenslee ziet trekken in de hoop dat er ook een cadeautje voor hem of haar op de arrenslee ligt?

Huur je eigen arrenslee bij Withagen-attractieverhuur

Voor wie graag een mooie blikvanger in zijn winkel(centrum) heeft staan tijdens de feestdagen is er deze prachtige nostalgische arrenslee te huur. Dit is geen miniatuur arrenslee maar een levensgrote arrenslee waar een kerstman op kan plaatsnemen. De arrenslee wordt bezorgd op locatie dus het enige wat jij hoeft te doen is een plek uit te zoeken waar de arrenslee goed zichtbaar is voor het publiek. Met deze arreslee tover je elke locatie om in kerststijl en zal menig bezoeker graag op de foto gaan met de arrenslee van de Kerstman!

Vier kerst met Withagen-attractieverhuur

Een arrenslee is natuurlijk een prachtige aanvullig op de kerstdecoratie maar voor wie op zoek is naar de echte kerstbeleving is het mogelijk om Withagen-attractieverhuur uw hele kerstmarkt aan te laten kleden. Dit kan met bijvoorbeeld kersthuisjes of een enorme opblaasbare kerstman. Maar wat dacht je een heuse Kerstman op jouw evenement? Zeker in combinatie met de nostalgische arrenslee zullen bezoekers van jouw evenement in kerststemming komen en een echt feestje maken van het Kerstfeest.

Extra informatie

Lengte in cm

215

Breedte in cm

90

Hoogte in cm

119

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend