Jouw Sarah of Abraham

Jouw Sarah of Abraham

Prijs op aanvraag

Een feestpop op maat huren

Ben jij op zoek naar die ene blikvanger die precies bij jouw thema past? Heb jij een feestpop gezien die perfect past bij jouw feestje? Of wil jij de jarige Abraham of Sarah verrassen met een opblaaspop die helemaal naar de zin is van de jarige? Dan kun je bij ons jouw wensen kenbaar maken. WIj gaan dan op zoek naar de opblaasbare Arbraham pop of de perfecte Sarah pop om te huren. Je zal de jarige zeker verrassen!

Ook te plaatsen als blikvanger

Een Abraham of Sarah pop wordt meestal neergezet als iemand 50 jaar wordt. Maar niet alleen voor een 50 jarige is een feestpop plaatsen leuk. Ook voor reclame doeleinden zijn deze poppen uitermate geschikt. Wij kunnen voor jou niet alleen een pop op maat leveren, ook kunnen we een speciale rozet of bord aan de pop bevestigen. Hierop kun je bijvoorbeeld een kortingsactie promoten.

Levertijd

Als je een bijzonder pop wilt hebben, geef dan zo snel mogelijk je wensen door. Zo heb je de meeste kans dat wij jouw pop nog kunnen op tijd kunnen leveren. Voor thema’s zoals kerst of sinterklaas hebben wij ook speciale poppen in ons assortiment. Zo is er de opblaasbare kerstman voor de feestdagen of verwelkom je de Sint met een opblaasbare Sinterklaas. Bij Withagen-attractieverhuur heb je altijd de juiste opblaasfiguur voor jouw thema!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding