Sarah Shopper

Sarah Shopper

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

De perfecte Sarah voor de shopaholic!

Wordt jouw vrouw, vriendin of moeder 50 jaar en is ze helemaal verzot op shoppen? Dan is deze Sarah shopaholic het perfecte opblaasfiguur om haar mee te verassen op haar 50e verjaardag. Niet alleen kun je deze opblaasbare Sarah huren voor thuis maar je kunt er natuurlijk ook een collega of vriendin mee verrassen op het werk of bij de sportvereniging. Een opblaasbare Sara pop huren geeft veel sfeer op je Sarah feest voor weinig geld!

Zelf een Sarah pop plaatsen

Wil je een Sarah pop huren, dan kun je deze laten bezorgen maar je kunt de Sarah pop ook zelf afhalen bij Withagen-attractieverhuur in Bergen op Zoom. Het is met de gebruikshandleiding die wij meeleveren heel eenvoudig om de Sarah pop zelf te plaatsen. Bovendien krijg je bij Withagen-attractieverhuur kosteloos alle benodigdheden mee om de blikvanger gemakkelijk zelf te kunnen plaatsen. Je hoeft je dus niet druk te maken om blowers of een haspel voor het opzetten van de Sarah shopaholic opblaaspop.

Sarah pop als reclamemateriaal

Niet alleen is deze Sarah shopaholic oplaaspop enorm leuk op een verjaardagsfeest, je kunt deze Sarah ook gebruiken tijdens de uitverkoop of solden. De rozet kan worden vervangen door een rozet met kortingspercentage of speciale reclameactie. Zo kan deze Sarah pop een prachtige manier zijn om je winkel te promoten!

Withagen-attractieverhuur heeft voor iedereen de juiste Sarah pop

Withagen-attractieverhuur heeft een uitgebreid assortiment Sarah en Abraham feestpoppen. Er is altijd wel een leuke pop of sarah feestboog op voorraad waarmee je verzekerd bent van een geslaagde Abraham of Sarah party. Mocht je echter toch liever een ander opblaasfiguur hebben dan de opblaasbare poppen die op onze site staan, neem dan contact met ons op en wij gaan zorgen dat jij een feestfiguur krijgt waarmee jij tevreden bent!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

150

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding