Tiroler Abraham

Tiroler Abraham

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61
x 6.61

Tiroler Abraham huren

Iedereen kent de lederhosen. Vaak zie je ze tijdens Oktoberfest of bij een apres-ski feest. Maar waar je de outfit ook draagt het zorgt altijd voor een leuke sfeer. Daarom is er nu ook de Abraham opblaasfiguur met lederhosen. Deze Tiroler Abraham huren is een gegarandeerd succes op het verjaardagsfeest van je vader, collega, vriend of man die 50 jaar wordt. De hele buurt ziet dat Abraham zijn verjaardagsfeest viert!

Abraham pop zelf halen en opzetten?

Wie goedkoop een Abraham opblaaspop wil huren kan kiezen voor de optie om de Abraham opblaasfiguur zelf af te halen in Bergen op Zoom. Je krijgt de Abraham blikvanger in een handige transporttas mee samen met alle benodigheden om de Abraham feestfiguur op te kunnen zetten. Met behulp van de handleiding zet je de opblaasbare Abraham in enkele minuten zelf op.

Abrahampoppen in allerlei outfits

Bij Withagen-attractieverhuur kun je kiezen uit een groot aantal verschillende Abraham poppen. Zo kun je de jarige Abraham verrassen met een opblaasfiguur dat goed bij hem past en waar de Abraham vrolijk van wordt. Kies bijvoorbeeld de Abraham op motor voor de stoere man die 50 jaar wordt of laat de gasten onder een Abraham feestboog door lopen om het feest te beginnen in stijl. Bij Withagen-0attractieverhuur hebben we altijd een leuke Abraham pop op voorraad zodat jij de jarige kunt verrassen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

150

Breedte in cm

200

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

10 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding