Spaarvarken

Spaarvarken

Excl. BTW al vanaf 45,45

Artikelnummer: BV-2019.09 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

Een gigantisch spaarvarken

Dit opblaasbare varken is een enorm leuke blikvanger op elk evenement. Het varken is metershoog en valt dus al van veraf op. Ideaal als publiekstrekker op elk evenement. Je kunt het varken huren als blikvanger om je evenment op een leuke manier aan te kleden. Maar je kunt dit varken feestfiguur ook gebruiken als reclamemateriaal of promotie artikel. Niet alleen voor een bank is een spaarvarken een leuk reclamemiddel. Een varken past natuurlijk bij veel meer sponsoren, denk bijvoorbeeld aan de agrarische sector of een slager.

Een vriendelijk feestvarken

Natuurlijk is dit opblaasbare varken eenvoudig te plaatsen dankzij de duidelijke instructies die je ontvangt wanneer je huurt bij Withagen-attractieverhuur. Je kunt dan ook besluiten om het jarige feestvarken op zijn of haar verjaardag te verassen met een feestvarken in de tuin. Of die collega die altijd al riep dat hij wel een varkentje zou willen eindelijk ook daadwerkelijk een varkentje geven! Dit opblaasbare spaarvarken heeft een heel vrolijke uitstraling en zal ook bij kinderen zeker in de smaak vallen. Plaats hem bijvoorbeeld aan de ingang van de kinderboerderij tijdens een open dag of jubileum en iedereen zal enthousiast aankomen op jouw evenement!

Voor elk thema de juiste feestpop

Feestpoppen worden vooral geplaatst wanneer iemand 50 jaar wordt. Een Abraham of Sarah pop hoort er voor veel mensen toch zeker bij. Maar ook voor allerlei andere gebeurtenissen en thema’s zijn er leuke feestpoppen te huur bij Withagen-attractieverhuur. Zo kun je bij een geboorte een leuke giraf met baby plaatsen en bij een bruiloft hoort een metershoog bruidspaar. Wil je extra belangstelling voor jouw evenement? Met de feestpoppen en blikvangers van Withagen-attractieverhuur zet je jouw evenement zeker in de kijker!

Extra informatie

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

340

Breedte in cm

230

Hoogte in cm

260

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Transport Gewicht

14 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding