Knuffel machine

Knuffel machine

Excl. BTW al vanaf 975,00

Artikelnummer: PL-2023.01 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 75.00

Knuffelmachine 

Ontdek de magie van knuffelcreatie met onze innovatieve knuffelmachine bij withagen attractieverhuur! Laat kinderen deelnemen aan het betoverende proces van het vullen van hun eigen knuffels. Op deze manier breng je samen de knuffels tot leven. 

10 knuffels 

Wanneer u de knuffel machine bij ons huurt krijgt u daar standaard 10 knuffels bij. U kiest vooraf de knuffels uit en wij nemen de knuffels mee naar locatie. Wilt u meerdere knuffels? Dat kan zeker, u kunt het gewenste aantal knuffels bijbestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Milieubewust

Wat de knuffelmachine echt uniek maakt, is de inzet voor het milieu. Onze knuffels worden gevuld met zachte vezels gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor niet alleen knuffels, maar ook het milieu een warm hart krijgt. We streven ernaar om een positieve impact te hebben door hergebruik te bevorderen en tegelijkertijd knuffels te produceren die knuffelbaar zijn en goed zijn voor de planeet.

Mogelijkheden

We bieden een assortiment knuffels van hoogwaardige kwaliteit aan. Kies de knuffels uit die je wilt aanbieden tijdens jouw event. We bieden ook nog de mogelijkheid om accesoires toe te voegen aan de knuffels. Neem contact met ons op en dan bespreken we alle mogelijkheden. 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

100

Aantal gebruikers tegelijk

1

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

90

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

150

Spanning in volt

230 volt

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend