Sara in badpak

Sara in badpak

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: BV-2017.01 Categorieën: , , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

Verjaardag 50 jaar? Huur een Sara in badpak!

Al heel lang zien we als iemand 50 jaar wordt als een speciale verjaardag. Voor mannen is dat Abram en voor vrouwen is dat Sara. Wat is er dan leuker om een Sarah pop te huren om voor het huis of op het werk te zetten. We hebben verschillende opblaasbare Sara’s. Maar deze in badpak is toch wel een topper. Als dit niet is wat je zoekt kijk dan eens bij Sarah met rok of  traditionele Sara.

Sarah pop zelf maken of goedkoop een Sarah huren?

Natuurlijk is het leuk als je zelf een Sarah pop zelf maakt. Maar soms is het lastig om dit stiekem te doen of heb je er gewoon de tijd niet voor. En als iemand Sarah 50 jaar wordt wil je toch iets leuks doen. Dan kan je heel voordelig deze opblaas Sarah huren.

Kan ik zelf de Sarah opblaaspop zelf opzetten?

De opblaas Sarah is heel gemakelijk zelf op te zetten. U krijgt van ons een duidelijke handleiding mee, deze kunt ook heel gemakkelijk ook al online in zien. U mag de opblaasbare Sarah al een dag van te vooren bij ons op halen in Bergen op Zoom. Wij zorgen dat dat er een verlengkabel en haringen bij zitten zodat u alleen maar een stopcontact nodig heeft. U kunt er ook voor kiezen dat wij de Sara pop opzetten maar dit is wel een stuk duurder. 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Lengte in cm

200

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

380 Watt

Afmeting transport L x B x H

60x60x50 cm

Transport Gewicht

15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x blower360 watt

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding