Wielrenner Abraham

Wielrenner Abraham

Excl. BTW al vanaf 45,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Abraham op de wielrenner

Wordt jouw beste vriend, collega of familielid 50 jaar binnenkort? Dat is reden voor een feestje! Abraham op de wielrenner is voor de echte sportievelingen en staat dan ook super leuk voor de deur. Er is geen 50 jaar op de opblaasbare pop geplaatst. Dus is er een wielrenner die jarig is binnenkort maar geen 50 wordt? Dan is deze Abraham wielrenner ook een goed idee!

Fiets evenement binnenkort?

Heb je een fiets evenement of komt de Tour de France toevallig langs jouw stad? Dan  is deze Abraham wielrenner de uitkomst om alle wielrenners aan te moedigen! Het is origineel en het valt lekker op langs de weg! Zo zul je zeker de aandacht trekken!

Sarah wielrenster nodig?

Naast Abraham wielrenner staat ook vaak een vrouw die hem steunt of gezellig mee fietst natuurlijk! Daarom hebben we ook een Sarah wielrenster als opblaaspop verkrijgbaar. Zo kun je het als een stelletje neerzetten maar ook is het mogelijk om Sarah wielrenster apart te huren voor de vrouw die 50 jaar wordt. Bovendien kunnen ze ook samen voor een fiets evenement wordt ingezet!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Lengte in cm

330

Breedte in cm

220

Hoogte in cm

370

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

450 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 380 Watt

Download de handleiding