Sarah politie vrouw

Sarah politie vrouw

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Politie

Natuurlijks is deze opblaasbare Sarah politie vrouw super leuk voor de agenten onder ons, maar het is ook leuk voor een andere functie binnen de politie. Niet alleen de echte politie agenten verdienen deze super leuke feestpop, maar ook voor de kleintjes die als droom om voor de politie te werken is zoon ernorme feestpop super leuk.

Themafeestje

Heeft u binnenkort een feestje? Geef een thema aan dat feestje, zoals de politie. Dan kunt u deze super leuke feestpop als aankleding gebruiken en het is ook nog eens origineel. Zo kunt u ook voor u themafeestje de Sarah shopper gebruiken. Zo kunt voor veel thema’s wel een leuke feestpop neer zetten.

Weinig tijd

U zult vast wel een super druk leven hebben en dan wordt een bekende ook nog eens 50. U heeft helemaal geen tijd om nog een leuke Sarah in elkaar te knutselen. Dan bent u aan het goede adress, wij bieden u kant en klare Abrahams en Sarahs aan. Deze feestpoppen blazen zichzelf op en staat dus binnen enkele minuten.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Lengte in cm

140

Breedte in cm

210

Hoogte in cm

390

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

450 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 380 Watt

Download de handleiding