Sarah zuster

Sarah zuster

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Voor de echte zuster

Deze Sarah opblaaspop is speciaal gemaakt om de jarige zich nog jariger te laten voelen. Ook is deze opblaaspop niet alleen voor de jarige natuurlijk, maar u kunt hier ook uw collega’s mee in het zonnetje zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld deze leuk opblaaspop neerzetten als een collega een jubuleum jaar in dienst is of om ze gewoon leuk te verrassen.

Geslaagd

Ook kunt u onze opblaaspoppen gebruiken voor een net afgestudeerde in de zorg sector. Super leuk om diegene daarmee te verrassen of voor de aankleding van het feestje. We hebben niet alleen de Sarah zuster om te vieren dat iemand net afgestudeerd is, maar nog diverse andere soorten zoals de Abraham politieman of Abraham brandweerman.

Combineren

Deze opblaaspop Sarah zuster is leuk te combineren met ballonnen om je feestje helemaal af te maken. Zo is uw feestlocatie bijna af, want waar moet je de kinderen mee vermaken op uw feestje? Daar hebben wij een oplossing voor, namelijk een springkussen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

150

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

390

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

450 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

9 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding