Verjaardagspop Heidi

Verjaardagspop Heidi

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Verjaardagspop

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een mega opblaasbare verjaardagspop? Dat kunt u doen met deze super leuke opblaasbare verjaardagspop! Het is dan ook een echte blikvanger, want deze opblaasbare verjaardagspop is maar liefst 4 meter hoog. Zo weet iedereen dat er iemand jarig is!

Tirool

Deze opblaasbare verjaardagspop is helemaal in de tirool stijl. Deze opblaasbare verjaardagspop is dan ook leuk om neer te zetten bij bijvoorbeeld een themafeestjes. We bieden ook nog andere leuke opblaasbare tirool poppen voor u. Zoals als de super leuke tiroler Sara.

Biertje?

Zoals u kunt zien heeft deze oplblaasbare verjaardagspop lekker veel biertjes in haar handen. Zo laat u zien dat er genoeg bier in huis is om een goed feestje te bouwen. U kunt het ook makkelijk maken voor u zelf door een grote koelkast bij ons te huren. Zo weet iedereen precies waar het bier is en is er zeker weten genoeg.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 min

Diameter in cm

170

Hoogte in cm

380

Spanning in volt

230V

Vermogen in watt

450W

Afmeting transport L x B x H

70 x 70 x70 cm

Transport Gewicht

9 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 380 Watt

Download de handleiding