Mini Sarah Feestend

Mini Sarah Feestend

Excl. BTW al vanaf 37,19

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61
60,50incl. BTW
Meer weten over dit product?

Feestje!!!

Ons opblaasbare feestbeest Sarah mini is niet vies van een feestje. Met een wijntje in de hand en haar feestelijke kleding aan is zij helemaal klaar voor een gezellige avond. Sarah feestend mini zet de juiste sfeer van het feest op uw locatie. Omdat ze niet zo groot is kan ze makkelijk binnen worden neergezet.

Feestende Sarah en Abraham

Is er een stelletje dat samen binnenkort Sarah en Abraham wordt? Dan komen mini Sarah feestend en mini Abraham feestend zeker van pas! Deze opblaaspoppen maken samen een super gezellige entree op uw feestlocatie.

Binnen of buiten

Deze opblaasbare Sarah is geschikt voor binnen, maar kan zeker ook buiten staan. Ze is gemaakt voor binnen en wij adviseren u dan ook om de opblaaspop binnen te plaatsen, maar mini Sarah feestend kan onder bepaalde voorwaarde wel buiten staan. Er moet altijd iemand in de buurt zijn van de opblaasbare pop en de windkracht mag niet boven de 3 beaufort zijn.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Opbouw tijd

30 minuten

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 60 cm

Transport Gewicht

3,25 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Verlengkabel 12½ meter