Sarah op wijnvat in broek

Sarah op wijnvat in broek

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

Wijnliefhebber

Deze mega Sarah opblaaspop is speciaal voor de wijnliefhebbers onder ons. Super leuk om neer te zetten in de voortuin voor de jarige. Zo weten uw gasten dat de enige echte wijnliefhebber jarig is en dat dat goed gevierd moet worden.

Leuke aankleding

Deze Sarah op wijnvat in broek is zeker een leuke aankleding van uw feestlocatie. U kunt het nog feestelijker maken met onze ballonnen decoraties die wij u aanbieden. Zo is uw feest locatie bijna af, want u zult vast ook kinderen hebben op uw verjaardag. Huur daarom ook een springkussen, om deze druktemakers te vermaken.

Lekker makkelijk

Deze Sarah opblaaspop is gemakkelijk neer te zetten. U bevestigd namelijk de opblaaspop aan de blower, stekker in het stopcontact en hij blaast zich van zelf helemaal vol. Dan zet u hem goed vast en klaar, hij staat al. Dit is vele malen gemakkelijker en scheelt meer tijd, dan zelf een pop knutselen en valt meer op dan uw geknutselde pop.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

250

Breedte in cm

200

Hoogte in cm

400

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

8 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding