Zittende mini Sarah

Zittende mini Sarah

Excl. BTW al vanaf 37,19

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00
60,50incl. BTW
Meer weten over dit product?

Wijntje?

Onze opblaasbare zittende mini Sarah is al helemaal klaar voor het feestje en heeft haar wijnfles aan in haar hand. Deze opblaasbare Sarah komt lekker gezellig bij u in de woonkamer er bij zitten of gezellig in het café waar het feestje zal plaats vinden.

Lichtjes

Hoe leuk is het dat onze opblaasbare zittende mini Sarah gewoon licht geeft in het donker? Er zitten namelijk op verschillende plekken lichtjes in de pop. Super leuk in het donker, dan ziet u de opblaasbare Sarah super goed staan en weet iedereen dat er eentje jarig is!

Geschikt voor binnen!

Dat is toch mega leuk, dat een opblaasbare zittende mini Sarah zomaar in de woonkamer kan staan? Dit kan omdat de opblaaspop 2,3 hoog is en dus in iedere woning wel past. Ook maakt Sarah niet zo een heel hard geluid en is het dus aangenaam om deze in de woonkamer te zetten tijdens een feestje.

Sarah opblaasbaar

bent u op zoek naar nog meer Sarah opblaaspoppen? Neem contact op met ons!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 60 cm

Transport Gewicht

2,75 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Verlengkabel 12½ meter