Jarige Jet Mini

Jarige Jet Mini

Excl. BTW al vanaf 37,19

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00
60,50incl. BTW
Meer weten over dit product?

Jarige jet

Een echte jarige jet verdiend wel iets bijzonders op haar verjaardag, huur deze opblaasbare Jarige Jet Mini om haar te verrassen. Deze opblaasbare Jarige Jet heeft heel veel zin in een feestje en staat er dan ook echt om te springen!

Lichtjes

Wat onze opblaasbare Jarige Jet zo bijzonder maakt, is dat er lichtjes in zitten. Dit is super leuk, want als het dan een beetje donker wordt is deze opblaaspop nog unieker dan dat hij als is. Super leuk in een partycentrum neer te zetten, omdat het daar al een beetje donker is.

Indoor

Deze opblaasbare Jarige Jet is speciaal gemaakt om binnen neer te zetten. Zij is dan ook 2,3 meter hoog en kan dus overal binnen staan. Ook maakt de opblaaspop niet heel veel geluid en is het dus een aangenaam geluid voor binnen.

Samen

Bij een jarige jet hoort natuurlijk ook een jarige job, gelukkig hebben we ook een opblaasbare Jarige job mini in ons assortiment.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 60 cm

Transport Gewicht

2,51 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Verlengkabel 12½ meter