Sky-tube Rood

Sky-tube Rood

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: ST-2007.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Skytube huren?

Een Sky-tubes of sky dancer is een bewegende luchtpilaar die zeer opvallende is. Deze blikvangers kunnen bijna overal geplaatst worden en trekken zo de aandacht voor uw evenement. Skytubes zijn maar liefst 9 meter hoog en bewegen alle kanten op! Onze blowers zijn bovendien voorzien van 150 watt schijnwerpers, zodat de sky tubes ook in het donker opvallen. De lampen kunnen met een aparte schakelaar aangezet worden en dienen altijd uitgeschakeld te worden enkele minuten voor de blower wordt uitgezet.

Vandaag is rood…

Rode skytubes zijn populair. Niet alleen omdat het een kleur is die goed opvalt en mooi afsteekt tegen bijvoorbeeld het groene gras van een voetbalveld maar ook omdat veel bedrijven de rode kleur kiezen in hun huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan Mediamarkt of Mammoet. En uiteraard zullen de zuiderburen onmiddellijk denken aan de Belgische Rode Duivels. Skytubes worden dan ook vaak bij de ingang van een supportersdorp geplaatst.

Uw eigen skytube?

Een skytube in een kleur die aansluit bij de kleuren van uw bedrijf of vereniging is natuurlijk een prachtige manier om extra aandacht te krijgen. Maar met een skytube die speciaal voor u ontworpen wordt kunt u ook reclame maken! Van veraf zullen bezoekers op een evenement uw kleuren en logo herkennen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het maken van een skytube op maat.

Extra informatie

Diameter in cm

60

Hoogte in cm

900

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

900 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x 80 cm

Transport Gewicht

21 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x air-blower 900 watt inwendige blower 190 Watt

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding