Sky-tube oranje

Sky-tube oranje

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: ST-2007.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is een sky-tube?

Een sky-tubes of sky-dancer is een bewegende luchtpilaar die zorgt voor een feestelijk effect en extra exposure. Een skytube heeft aan de bovenkant een opening waar lucht doorheen kan worden geblazen. Dit gebeurt door een grote blower die vanaf de grond omhoog blaast en zorgt voor een bewegend effect, waardoor de tube extra opvalt.

Waar gebruik je een oranje sky-tube?

De zeer opvallende oranje sky-tube kun je natuurlijk voor de deur plaatsen. Een blikvanger van de eerste orde. Maar de skytubes zijn 9 meter hoog en komen misschien beter tot hun recht bij een sportveld, bedrijvenpand of park. Een oranje sky-tube is echte blikvanger die uitermate geschikt is tijdens festiviteiten zoals Koningsdag, wedstrijden van het Nederlands team of nationale feestdagen. Onze blowers zijn voorzien van 150 watt schijnwerpers, zodat de tubes ook in het donker opvallen. De lampen kunnen met een aparte schakelaar aangezet worden.

Een eigen skytube kopen?

Wil je echt opvallen met je voetbalclub, winkel, bedrijf of… dan kun je ook een skytube kopen bij Withagen-attractieverhuur. Een speciale sky-tube ontworpen naar jouw wensen die je altijd kunt opzetten als je iets te vieren hebt. Dit is een erg leuke manier om extra op te vallen bij je bezoekers of leden. Neem gerust contact met ons op. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld de sky-tubes voor NOAD en Rabobank.

Extra informatie

Diameter in cm

60

Hoogte in cm

900

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

900 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x 80 cm

Transport Gewicht

21 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x air-blower 900 watt inwendige blower 190 Watt

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding