Sky-tube Wit

Sky-tube Wit

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: ST-2008.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat zijn Sky-tubes?

Een skytube is eigenlijk een bewegende luchtpilaar. Een blower blaast lucht door een slurf die hierdoor wild heen en weer wappert in de lucht. Je kunt een zeer opvallende sky-tube voor uw deur plaatsen. Een skytube is een blikvanger van de eerste orde en zal dan dus de aandacht op jouw deur vestigen. Het feit dat zij er lustig op los “waait” is voldoende om de ogen er op gericht te krijgen. Een skytube is tot wel 9 meter hoog. Een echte blikvanger die tijdens festiviteiten niet mag missen.

Ook in het donker opvallen

Deze skytube zal niet alleen overdag opvallen maar ook ’s nachts is hij goed zichtbaar. Niet alleen de witte kleur maakt deze skytube duidelijk zichtbaar. Onze blowers zijn voorzien van 150 watt schijnwerpers, zodat de sky tubes ook in het donker opvallen. De lampen kunnen met een aparte schakelaar aangezet worden.

Een skytube naar jouw smaak

Voor een nog beter resultaat kies je een skytube in de kleur die bij jou past. Of kies voor de knotsgekke sky dancer. Het is zelfs mogelijk om bij ons een skytube te kopen die speciaal voor jou ontworpen wordt en aansluit bij jouw wensen. Neem hiervoor contact met ons op.

Extra informatie

Diameter in cm

60

Hoogte in cm

900

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

900 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x 80 cm

Transport Gewicht

21 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x air-blower 900 watt inwendige blower 190 Watt

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding
Sky-tube grijs