Sky-tube donker blauw

Sky-tube donker blauw

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: ST-2010.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is een Sky-tube?

Een skytube is een koker die door lucht omhoog geblazen wordt. Deze “tube” gaat dus wapperen in de lucht. Een speciale blower wordt gebruikt om lucht door deze slurf  te blazen. Hierdoor wappert de skytube wild heen en weer in de lucht. Een skytube is een blikvanger van de eerste orde en je kunt er zeker van zijn dat de aandacht op jouw deur gevestigd wordt als je deze blikvanger daar plaatst. Niet alleen door de beweging maar ook door het geluid dat de blower en de wapperende skytube maken. Een skytube is bijna 10 meter hoog en is dus van verre al te zien. Een echte blikvanger die tijdens evenementen niet mag missen.

Ook in het donker opvallen

Deze blauwe skytube zal niet alleen overdag opvallen maar ook ‘s nachts is hij goed zichtbaar. Overdag is de blauwe kleur beter zichtbaar dan s’avonds zul je denken. Maar niet alleen de blauwe kleur maakt deze skytube zo’n mooie blikvanger. Onze blowers zijn voorzien van 150 watt schijnwerpers, zodat de sky tubes ook in het donker opvallen. Met de verlichting aan zwaait de blauwe skytube dus ook in het donker duidelijk zichtbaar naar het publiek. De lampen kunnen met een aparte schakelaar aangezet worden. Vergeet niet eerst de lampen uit te zetten en af te laten koelen voor je een sky dancer of sky tube neer laat en de blower uit zet. 

Een skytube huren naar jouw smaak?

Voor het beste resultaat kies je natuurlijk een skytube met een kleur die je mooi vindt of die bij de kleuren van jouw evenement of bedrijf past. Misschien heb je wel liever een vrolijke sky dancer? Deze sky-tube variant lijkt op een mannetje dat wild aan het dansen is! Je kunt sky tubes niet alleen huren bij Withagen-attractieverhuur. Het is zelfs mogelijk om bij ons een skytube te kopen die speciaal voor jou ontworpen wordt en aansluit bij jouw wensen. Neem hiervoor contact met ons op.

Extra informatie

Diameter in cm

60

Hoogte in cm

900

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

900 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x 80 cm

Transport Gewicht

21 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x air-blower 900 watt inwendige blower 190 Watt

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding