Sky dancer 1 benige

Sky dancer 1 benige

Vanaf 95,00 excl. BTW

Artikelnummer: ST-2009.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Borg: 125,00

Skytube vs Skydancer

Een sky tube is een buis die op een blower wordt aangesloten en zo wapperen in de lucht. Eventueel kan hier ook reclame op worden gedrukt. Een sky-dancer is een bewegend luchtfiguur. Het verschil met een skytube is dat een skydancer ook armen heeft en dus wat wilder in de lucht danst. Dit geeft een vrolijk effect maar er is wel een grotere vrij ruimte nodig dan bij een skytube. Deze èènbenige sky-dancer is van veraf al te zien en zal dan ook zeker de aandacht trekken van voorbijgangers.

Eenvoudig te gebruiken

Zowel de skytubes als de eenbenige kunt u zelf afhalen en met behulp van duidelijke instructies eenvoudig zelf opzetten. Onze blowers zijn ook voorzien van 150 watt schijnwerpers, zodat ook in het donker de sky-dancer zal opvallen. De lampen kunnen met een aparte schakelaar aangezet worden en hoeven dus overdag niet te branden. Let er bij het neerlaten op dat u eerst de lamp uitschakelt zodat deze afkoelt alvorens de sky dancer neer te laten.

Uw eigen skytube kopen?

Wilt u een skytube die aansluit bij uw wensen en huisstijl dan kunt u deze ook bij ons kopen. Kijk hiervoor eens bij onze afdeling verkoop of neem contact met ons op.

Extra informatie

Diameter in cm

60

Hoogte in cm

900

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

900 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x 80 cm

Transport Gewicht

21 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Sky-tube geelair-blower voor sky-tube met lamp