Sky-tube geel

Sky-tube geel

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: ST-2008.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een gele sky-tube huren?

Met een sky-tube (bewegende luchtpilaar) trek je de aandacht op elk evenement. Een sky tube is een eenvoudige manier om de entree leuk te versieren van bijvoorbeeld een open dag of bedrijfsfeest. Of plaats aan weerszijden van de straat sky-tubes om aan te geven waar een braderie of rommelmarkt begint. Dankzij deze gele blikvanger trek je de aandacht van alle passanten en vergroot je je bezoekersaantal. Bovendien zijn gele sky-tubes ook een vrolijk zicht waar mensen blij van worden.

Het plaatsen van een sky-tube

Een sky tube is 9 meter hoog en kan dus niet geplaatst worden onder overhangende takken. De blower van de sky-tube kan op verschillende standen worden aangezet waardoor de sky-tube wilder of rustiger beweegt. Onze blowers zijn bovendien voorzien van 150 watt schijnwerpers, zodat de tubes ook in het donker opvallen. De lampen kunnen met een aparte schakelaar aangezet worden. Pas bij het neerlaten wel op voor de lamp. Laat deze eerst afkoelen alvorens de blower uit te zetten.

Sky-tubes in allerlei kleuren

Wanneer je sky-tubes wilt gebruiken als promotie dan is het natuurlijk extra leuk om skytubes te plaatsen in de kleuren die passen bij jouw evenement. Kies voor een geschikte kleur zoals bijvoorbeeld rood of plaats in plaats van een sky-tube een sky-dancer. Je kunt zelfs bij Withagen-attractieverhuur je eigen skytube kopen, ontworpen zoals jij hem wilt. Zo kun je altijd jouw boodschap laten zien aan iedereen die langskomt!

Extra informatie

Diameter in cm

60

Hoogte in cm

900

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

900 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x 80 cm

Transport Gewicht

21 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x air-blower 900 watt inwendige blower 190 Watt

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding
Sky-tube grijsSky dancer 1 benige