Sinterklaas en zwarte pieten

Sinterklaas en zwarte pieten

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: SINT Categorieën: ,

Hij komt, hij komt… die lieve goede Sint!

Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen graag op bezoek bij uw bedrijf, vereniging, op school of gezellig thuis! Ga niet jezelf verkleden met het risico herkend te worden maar nodig de echte Sint en zijn Pieten uit voor een bezoek. Dit gezellige bezoek van de Goedheiligman is geweldig om mee te maken voor alle kinderen. De pieten beleven bovendien de gekste avonturen.

Bezoek van de Sint met persoonlijke informatie

Sinterklaas weet natuurlijk alles van alle kinderen. De kinderen kunnen dan ook bij Sinterklaas op schoot komen en dan kan hij leuke persoonlijke dingen vertellen over de kinderen waar de kinderen versteld van zullen staan. De lijst hiervoor sturen wij je vooraf toe zodat je deze kunt invullen en wij deze informatie in het “grote boek” kunnen verwerken. Kinderen zullen extra braaf zijn als ze weten dat de Sint alles over ze weet!

Wat gebeurt er bij een bezoek van Sinterklaas en zwarte Piet?

Sinterklaas en de pieten doen interactieve acts met en voor de kinderen. Uiteraard worden er sinterklaasliedjes gezongen waarbij iedereen uit volle borst meezingt. De kinderen krijgen snoepgoed en mandarijnen.

– Sinterklaas neemt ± 4 zwarte pieten mee.