Opblaaspop geslaagd

Opblaaspop geslaagd

Excl. BTW al vanaf 49,59

Artikelnummer: BV-2021.27 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61
x 6.61

Opblaaspop geslaagd huren?

Een opblaaspop voor iemand die geslaagd is huren? Dit is het ideale moment om te laten zien dat u trots bent op het behaalde diploma. Is de gelukkige geslaagd voor de middelbare school of jusit voor een specifieke opleiding? Het maakt allemaal niet uit, want deze opblaaspop is voor elke geslaagde inzetbaar. Gaat u een examenfeestje geven? Dan is deze unieke blikvanger het onderwerp van gesprek op het feestje. Ready to party?! 

Leraar jarig? Ook dan geschikt!

Deze opblaaspop geslaagd is echt geweldig voor iemand die net zijn/haar diploma heeft behaald. Maar u kunt de pop ook gebruiken voor een leraar of lerares die jarig is. Denk aan een zwemleraar, muziekleraren en leraren op school. We maken de opblaaspop geheel passend voor iedere unieke gelegenheid.

Feestartikelen geslaagd

Alle feestartikelen voor geslaagden vindt u bij Withagen Attractieverhuu. Speciale feestartikelen die nergens anders te vinden zijn. Maak de aankleding van een diplomafeestje helemaal af met de artikelen uit ons assortiment. We bieden u namelijk ook mooie ballonnenbogen die de locatie direct feestelijk maken. En het geeft natuurlijk extra sfeer als u ook de tafels decoreert.

Bestel uw diploma opblaaspop vandaag nog

Bent u klaar om een topfeestje van de diploma-uitreiking te maken? Dan kan deze opblaaspop niet ontbreken. Bestel deze originele opblaaspop via onze website. Heeft u aanvullende vragen? Neem dan eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Extra informatie

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

173

Breedte in cm

160

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

380 W

Afmeting transport L x B x H

60x60x70 cm

Transport Gewicht

7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 380 Watt

Download de handleiding