Gesloten aanhanger

Gesloten aanhanger

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: AW-2006.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Huur een open aanhangwagen!

Snel veel goederen verplaatsen? Met een open aanhanger is dat geen probleem! Als je geen enorme verhuizing gepland hebt staan maar juist een paar kleinere spullen wilt vervoeren die niet in de auto zelf passen, is het huren van een open aanhangwagen een goed idee. Als je grotere objecten wilt verhuizen of spullen die droog moeten blijven kun je ook kiezen voor een tandemasser of een aanhangwagen met huif. Met een open aanhanger kun je gemakkelijk laden en lossen, ideaal voor de snelle klus!

Handig om te weten als je een open aanhangwagen gaat huren

Er zijn een aantal factoren bepalend voor het huren van de juiste aanhanger. Welke rijbewijs heb je nodig? Aanhangers tot een maximum totaalgewicht van 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) mogen door iedereen met een rijbewijs B worden bestuurd. De open aanhangwagen is ongeremd. Ongeremd betekent dat er geen rem op de aanhangwagen zelf zit; de remweg kan hierdoor aanzienlijk langer zijn. Hoe ook rekening met een extra kentekenplaat die op de aanhanger bevestigd kan worden.

Op tijd reserveren

Als je een verhuizing plant regel je vaak ook wat mensen die je komen helpen. Zeker bij het vervoeren van grote objecten is hulp handig. Zorg er daarom ook voor dat je tijdig je aanhanger reserveert en je ook daadwerkelijk op de geplande dag je goederen kunt vervoeren. Dit geldt niet alleen voor de open aanhanger maar ook voor de gesloten enkelasser met klep of de mega tandenmaster waarmee je zelfs de grootste en zwaarste springkussens kunt vervoeren.

Extra informatie

Lengte in cm

315

Breedte in cm

160

Hoogte in cm

125

Afmeting transport L x B x H

315 x 160 x 125 cm

Transport Gewicht

max 750 kg totale massa

VervoerEigen aanhangerDit is een aanhanger
Aansluiting verlichting

7 polige stekker

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Denk aan uw eigen witte kentekenplaat!
Download de handleiding
Hapert gesloten enkelasser met klep