Piramidetent 4 x 4 meter

Piramidetent 4 x 4 meter

Excl. BTW al vanaf 250,00

Artikelnummer: TE-2015.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Huur een taupe piramidetent

Onze piramidetenten zijn net wat anders dan de partytenten die je gewoonlijk ziet op feesten en evenementen. De piramidetenten van Withagen-attractieverhuur hebben een taupe kleur. Dit maakt ze net wat exclusiever. Verder hebben ze een stevig aluminium frame en vallen ze dankzij de piramide vorm goed op. Zo is ook de piramidetent 4×4 meter een prachtige blikvanger op ieder evenement.

Een tent voor iedere afmeting

Elk evenement is uniek en elke locatie heeft zijn eigen afmetingen. Met de piramidetenten van Withagen kun je op elk evenement een tent van de gewenste afmeting plaatsen. Meerdere piramidetenten kunnen gekoppeld worden als je een groter oppervlak wilt hebben. Met een goot tussen de tenten kan er ook geen water tussen de verschillende tenten komen. Je staat dus altijd droog. Ook kan er een banner of spandoek worden vastgemaakt op de tent met speciale houders. Deze piramidetent 4 x 4 meter is dus een zeer veelzijdige tent.

Voor elk weerstype

Misschien denk je bij het plaatsen van de piramidetent 4 x 4 meter alleen aan een plaats waar je kunt schuilen voor eventuele regen. Maar de tent biedt, net als onze parasols ook voldoende schaduw bij warm weer. En met een terrasheater kun je ook in de winter genieten van een aangename temperatuur in de piramidetent 4 x 4 meter. Withagen-attractieverhuur kan de tent bovendien voor je opzetten zodat jij je met andere voorbereidingen kunt bezighouden.

Extra informatie

Lengte in cm

400

Breedte in cm

400

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Welkom bannerPiramidetent 2 x 3 meter