Piramidetent 3 x 4 meter

Piramidetent 3 x 4 meter

Excl. BTW al vanaf 225,00

Artikelnummer: TE-2015.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Geen witte partytent maar een taupe piramidetent

De piramidetenten die je bij Withagen-attractieverhuur kunt huren zijn heel wat anders dan de partytenten die je gewoonlijk ziet op feesten en evenementen. De piramidetenten van Withagen-attractieverhuur hebben een cappuchino kleur. Dit maakt ze net wat exclusiever en minder schreeuwerig. Zo stralen ze klasse uit maar vallen ze toch op. Verder hebben ze een stevig aluminium frame en zijn ze dankzij de piramide vorm echte blikvangers. Zo is ook de piramidetent 3 x4 meter een prachtige blikvanger op ieder evenement.

Diverse afmetingen piramidetenten

Elk evenement is uniek en elke locatie heeft zijn eigen afmetingen. Met de piramidetenten van Withagen kun je op elk evenement een tent plaatsen met de optimale afmeting. Meerdere piramidetenten kunnen gekoppeld worden als je een groter oppervlak wilt hebben. Met een goot tussen de tenten kan er ook geen water tussen de verschillende tenten komen. Je staat dus altijd droog. Ook kan er een banner of spandoek worden vastgemaakt op de tent met speciale houders. Deze piramidetent 3 x 4 meter is dus een zeer veelzijdige tent waarmee je alle kanten op kunt.

Niet alleen beschut tegen de regen

Misschien denk je bij het huren van de piramidetent 3 x 4 meter alleen aan een plaats waar je kunt schuilen voor eventuele regen. Maar de tent biedt, net als onze parasols ook voldoende schaduw bij warm weer. En met een terrasheater kun je ook in de winter genieten van een aangename temperatuur in de piramidetent 3 x 4 meter terwijl kou en sneeuw buiten de tent blijven. Withagen-attractieverhuur kan de tent bovendien voor je opzetten zodat jij je met andere voorbereidingen kunt bezighouden. Wat voor weer het ook wordt, met de piramidetent 3 x 4 meter kan jouw evenement gewoon doorgaan!

Extra informatie

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding