Piramidetent 3 x 3 meter

Piramidetent 3 x 3 meter

Excl. BTW al vanaf 180,00

Artikelnummer: TE-2015.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Partytent huren?

Bij een partytent denken de meeste mensen aan een wit tentje dat bij een beetje wind al aardig begint te schudden. Deze tentjes zijn handig maar wie een echt mooie tent wil neerzetten kiest natuurlijk voor een piramide tent. De taupe piramidetent 3 x 3 meter is een veelzijdige tent met een stevig metalen frame. Je kunt de piramidetent op jouw feest of evenement gebruiken als schuilplaats tegen de weerselementen maar de piramidetent kan ook als blikvanger worden gebruikt. De taupe kleur van deze piramidetent zorgt namelijk voor een chique uitstraling die zeker de aandacht van de gasten zal trekken.

Een piramidetent plaatsen

De piramidetent is dankzij het stevige frame en de beperkte oppervlakte op veel plaatsen te gebruiken. Niet alleen op een open dag of buurtfeest maar ook op bijvoorbeeld een braderie. De piramidetent kan ook als klein winkeltje worden gebruikt door er een tafel in te plaatsen. Meerdere piramidetenten kunnen bovendien gekoppeld worden om een groter oppervlak te verkrijgen. Ook is het mogelijk een banner of spandoek aan de tent te bevestigen met behulp van een speciale houder.

Een tent voor elke gelegenheid

Of je nu voor een verjaardagsfeest voor enkele gasten een tent zoekt of een grote groep mensen verwacht tijdens een netwerkborrel en hiervoor een tent wilt plaatsen, bij Withagen-attractieverhuur hebben we precies de goede tent voor jouw evenement! Kies bijvoorbeeld de grote starshade tent of Ga voor een praktische pagode tent. Door het grote assortiment tenten bij Withagen-attratieverhuur kun je altijd de juiste tent huren voor jouw evenement. Bovendien zetten wij de tent op voor je dus je kunt onmiddelijk genieten van de tent zonder zelf moe te worden van de opbouw.

Extra informatie

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Piramidetent 2 x 3 meterPiramidetent 3 x 4 meter