Piramidetent 4 x 5 meter

Piramidetent 4 x 5 meter

Excl. BTW al vanaf 250,00

Artikelnummer: TE-2015.09 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

Piramidetent huren?

Wanneer je op zoek bent naar een tent voor jouw evenement of feest wil je natuurlijk een tent die aan jouw wensen voldoet. Een standaard partytent is vaak niet echt weersbestendig dus voor wie uit de wind wil staan en zich wil beschermen tegen de zon is een pagodetent of piramidetent beter geschikt. Het verschil tussen deze twee tenten is de vorm van het dak. De piramidetent 4 x 5 meter heeft een rechter dak dan een pagodetent.

Een bijzondere piramidetent

Haal met deze cappuccinokleurig piramidetent een prachtige blikvanger in huis. De piramidetent 4 x 5 meter is net wat exclusiever dan de standaard witte tent. Niet alleen vanwege de taupe kleur maar ook omwille van het stevige aluminium buizenframe. De tent kan worden voorzien van een banner door speciale houders op de tent te plaatsen. Ook kun je zelf kiezen of je ramen in de tent wilt hebben en waar. Meerdere tenten kunnen aan elkaar worden gekoppeld met op maat gemaakte goten.

Meer dan tenten

Kijk ook eens op onze site of wij nog meer kunnen betekenen voor jouw evenement. Niet alleen hebben wij allerlei tenten in diverse afmetingen. Wij kunnen ook de leukste attracties leveren. Wat dacht je van bijvoorbeeld een happende krokodil of een stoere vrachtauto waar de aanwezige kinderen zich op kunnen uitleven? Met Withagen-attractieverhuur op jouw evenement ben je verzekerd van een geslaagd evenement!

Extra informatie

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding