Happende krokodil

Happende krokodil

Excl. BTW al vanaf 185,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.

Pas op voor het krokodillen springkussen

Het happende krokodil springkussen is niet alleen een blikvanger, maar ook een bron van eindeloos speelplezier. Met zijn levendige ke=leuren en realistische ontwerp is dit springkussen perfect voor kinderfeestjes, schoolactiviteiten en buurtfeesten. Dit springkussen krokodil hapt het liefst naar kinderen en deze eet hij op met huid en haar!

Help mijn kind is opgegeten!

De springkussen krokodil opent om de minuut zijn bek om kindjes op te eten. Maar opgegeten worden door de happende krokodil is niet eng, het is zelfs super leuk! Als je bent opgegeten kun je langs de staart weer ontsnappen uit de maag van de krokodil. Net als snappie de krokodil zorgt dit krokodil springkussen voor veel plezier en is hij niet gevaarlijk. Net als al onze springkussens en attracties is ook de happende krokodil uitgebreid getest en gekeurd.

Dit springkussen heeft indrukwekkende afmetingen van 8 meter lang, 5,5 meter breed en 3 meter hoog, waardoor het ruimte biedt voor maximaal 6 kinderen tegelijk. Veiligheid is onze prioriteit. De happende krokodil is volledig gecertificeerd en voldoet aan aale veiligheidsnormen, zodat u verzekerd bent vaneen veilig en betrouwbaar product.

Bewegend springkussen krokodil huren

Dit springkussen is een geweldige toevoeging aan elk themafeest. Of het nu gaat om een jungle-avontuur of een dierenrijk thema, de happende krokodil past perfect.De happende krokodil is natuurlijk extra leuk door de bewegende bek waardoor hij echt kinderen lijkt te verslinden.Niet alleen ons krokodil springkussen beweegt, maar ook ons beweegbaar piratenschip gaat op en neer over de golven.

Ben je klaar om jouw evenement een avontuurlijke draai te geven met het happende krokodil springkussen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om direct te reserveren.

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

1 x blower 2000 watt

etui met 8 x haring en hamer

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

Download de handleiding