Kabouter Plop-paddenstoel springkussen

Kabouter Plop-paddenstoel springkussen

Excl. BTW al vanaf 145,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.
x 75.00

Kabouter Plop paddenstoel springkussen

Organiseer jij een kabouterfeestje? En wil jij samen met jouw vrienden en vriendinnen spelen en springen in de paddenstoel van Kabouter Plop? Dan is onze Kabouter Plop paddenstoel springkussen van Studio 100 perfect voor jou! Een gezellig springkussen in de vorm van een paddenstoel rood met witte stippen. Het kussen kan als gewoon springkussen ingezet worden of als ballenbak.

Kabouter Plop

Plop van Studio 100 is de verstandigste en meest verantwoordelijke kabouter van het Kabouterbos. Hij is de uitbater van de melkherberg. Op zijn muts staat een hartje en hij heeft een witte baard en een brilletje. Kabouter Plop woont in de Melkherberg midden in het grote Kabouterbos. De Melkherberg is een plaats waar alle kabouters bijeenkomen om een glaasje Plopmelk te drinken of om Plopkoeken of Kabouterpap te eten.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Withagen-Attractieverhuur. Omdat het Kabouter Plop paddenstoel springkussen alleen aan de voorkant een opening heeft kunnen de kinderen nooit uit het huisje vallen en is dit springkussen uiterst veilig.

Studio 100 assortiment

Bij Withagen-Attractieverhuur huur je de mooiste springkussens van Studio 100 in diverse afmetingen, thema’s en voor iedere doelgroep! Onze Studio 100 springkussens zijn altijd schoon, compleet veilig en gecertificeerd volgens de nieuwe veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

15

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

620

Breedte in cm

620

Hoogte in cm

600

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2000 watt

Afmeting transport L x B x H

130x110x90

Transport Gewicht

168 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x blower 2000 watt

1 x haspel 40 meter

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding