Sprookjes springkasteel

Sprookjes springkasteel

Excl. BTW al vanaf 185,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Speciaal voor prinsen en prinsessen!

Ieder kind droomt ervan om in een sprookjeskasteel te wonen. Speciaal voor prinsen en prinsessen hebben wij dit springkasteel die die droom een beetje laat uitkomen. Laat je lekker gaan op dit luchtkasteel en doe lekker gek zoals een echte hofnar in een middeleeuws springkasteel

Ons springkasteel is royaal van formaat met afmetingen die ruimte bieden voor ongeveer 20 kinderen. Met een lengte van 8 meter, een breedte van 8 meter en een hoogte van 7 meter, is dit kasteel een majestueuze aanwezigheid op elk feest of evenement.

 Spring allemaal samen!

Dit opblaasbare springkasteel is een extra groot springkussen voor grote groepen tot ± 20 kinderen. Zo kan iedereen tegelijk springen; ideaal voor drukbezochte evenementen. Als je dit springkasteel huurt heb je een echte blikvanger staan die van verre al te zien is!!!

Of jouw evenement nu binnen of buiten plaatsvindt, ons springkasteel is geschikt voor beide omgevingen. Het is uitgerust met een duurzaam grondzeil en stevige haringen voor buiteninstallaties.

Bij een kasteel hoort een….

Kastelen waren natuurlijk niet alleen een mooi huis, ze waren ook echte vestingwerken. Dus in ons assortiment kun je niet alleen het sprookjeskasteel springkussen huren maar ook een hangbrug hindernisbaan.

Bij de huur van het springkussen kasteel zijn alle benodigde accessoires ingebrepen: een krachtige blower, haring voor bevestiging en een grondzeil voor extra bescherming.

Klaar om jouw evenemen naar een hoger niveau te tillen met het springkasteel? Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te reserveren. Laat Withagen Attractieverhuur jouw evenement omtoveren tot een magische dag!

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

14

Aantal gebruikers tegelijk

20

Aantal personen opbouw

3

Opbouw tijd

45 minuten

Lengte in cm

800

Breedte in cm

800

Hoogte in cm

700

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

150 x 90 x 90 cm

Transport Gewicht

235 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x blower 2000 watt

etui met 8 x haring en hamer

6x Pion

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding