Oceaan springkussen

Oceaan springkussen

Excl. BTW al vanaf 85,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een sprong in het diepe!

Wilt u een springkussen huren in de regio Roosendaal? Op het oceaan springkussen kun je springen tussen de vissen! Dit thema springkussen is aan de binnenkant mooi versierd met een onderwater decor. Hierdoor lijkt het net of je onder water staat te springen. En dat zonder nat te worden! Vergeet niet voor je een duik neemt in de oceaan je schoenen en je flippers uit te trekken!

Veilig springen en makkelijk op te zetten

Op het oceaan springkussen kunnen 4 of 5 kinderen gelijktijdig springen. De hoge wanden zorgen ervoor dat je niet van het kussen valt tijdens het maken van de gekste sprongen. Door zijn compacte hoogte kun je dit springkussen huren om binnen te plaatsen. Met de bijgeleverde handleiding kun je het springkussen zelf opzetten. Dit oceaan springkussen wordt strak opgerold waardoor het mogelijk is om het zelf op te halen in Bergen op Zoom. Wanneer je dus een springkussen voor in o.a. Roosendaal wilt huren, kan zit zowel worden afgeleverd als opgehaald worden. Dit laatste scheelt uiteraard in de prijzen!

Van kinderfeestje tot open dag

Het oceaan springkussen is een vrolijk springkussen met prachtige print dat veel plezier biedt op menig kinderfeestje of verjaardag. Maar ook voor een open dag of themamiddag is het leuk om het oceaan springkussen op te zetten. Je zou het springkussen bijvoorbeeld kunnen combineren met het spel waterkakken of de tobbedansbaan.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

14

Aantal gebruikers tegelijk

6

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

420

Breedte in cm

300

Hoogte in cm

200

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

100 x 70 x 70 cm

Transport Gewicht

65 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding