Ambulance springkussen

Ambulance springkussen

Excl. BTW al vanaf 135,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.
x 80.00

Ambulance springkussen huren?

Op een evenement wil je natuurlijk voorkomen dat er een ambulance nodig is. Behalve wanneer het gaat om een ambulance springkussen! Deze opblaasbare ambulance lijkt wel een echte ambulance, maar je stapt er voor je plezier in! Via de zijdeur kom je in dit ambulance springkussen. Binnenin is er voldoende ruimte om lekker te springen. Dankzij de hoge wanden kun je veilig springen en stuiteren tegen de muren.

Werken in de zorg? Spingen op de ambulance!

Dit ambulance springkussen leent zich natuurlijk perfect voor evenementen en feesten die voor en door zorginstellingen wordt georganiseerd. Iedereen die werkt bij een ziekenhuis, verpleeghuis etc. zal dit bijzondere springkussen extra waarderen. Voor kinderen is het een leuke manier om kennis te maken met een ambulance. Je kunt dit springkussen natuurlijk ook als blikvanger gebruiken tijdens een open dag of promotie evenement.

Springkussens voor elk thema

Springkussens zijn er in vele maten en vormen. Bij Withagen-attractieverhuur proberen we een zo divers mogelijk aanbod op te nemen in ons assortiment zodat er voor elke gelegenheid een geschikt springkussen is. Een springkussen voor de kinderen is natuurlijk altijd leuk maar het wordt nog veel leuker als je kiest voor een springkussen in het thema van jouw evenement. Het ambulance springkussen is leuk bij een ziekenhuis thema maar voor een voetbalvereniging is het voetbal springkussen misschien nog wel leuker. Of wat dacht je van het koeien springkussen voor het landbouw thema bij de boer?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

2

Lengte in cm

580

Breedte in cm

300

Hoogte in cm

320

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding