Voetbal Springkussen

Voetbal Springkussen

Excl. BTW al vanaf 125,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hup Holland Hup!

Voetbal verbroedert – en samen op een voetbal springkussen springen dus ook! Of het nu voor de lokale club is, je favoriete club in de eredivisie of het Nederlands elftal; voetbal brengt mensen samen. Ons voetbalspringkussen is fel oranje gekleurd en uitgerust met een grote voetbal. Probeer die maar eens te koppen!

Voetbal springkussen voor op de voetbalvereniging

Een springkussen past natuurlijk op ieder evenement. Het voetbal springkussen is erg geschikt om het EK of WK te vieren. Daarnaast is ons voetbal springkussen ook erg leuk om te huren voor voetbalverenigingen, bijvoorbeeld tijdens een jeugdweekend of om het kampioenschap te vieren. Dit voetbal springkussen biedt de aankomende top spelers van het Nederlands elftal heel veel springplezier.

Op- en afbouw van het voetbal springkussen

Wanneer je bij ons het voetbal springkussen huurt heb je zelf de op- en afbouw in handen. Al onze springkussens huur je standaard met blower, haspel en een gebruiksaanwijzing. Je kunt gelijk aan de slag! Bij ons staat veiligheid bovenaan en daarom leveren wij alleen goedgekeurde attracties.

Sportief met Withagen-attractieverhuur

Naast de vele voetbalattracties heeft Withagen-attractieverhuur ook allerlei springkussens en attracties voor andere sporten. Speel bijvoorbeeld een potje volleybal met het beachvolleybal net of leef je uit met het opblaasbaar tennisracket spel. Ook voor wie sportief wil zijn biedt Withagen-attractieverhuur een zee aan mogelijkheden.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

15

Aantal gebruikers tegelijk

6

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

500

Breedte in cm

400

Hoogte in cm

330

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

130 x 70 x70 cm

Transport Gewicht

95 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding