Maya de Bij speelkussen

Maya de Bij speelkussen

Excl. BTW al vanaf 175,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.
x 75.00

Maya de bij speelkussen

Ga samen met Maya en haar vriendjes, Max de worm, Shelby de slak en Willy op zoek naar nieuwe avonturen! Het Maya de bij speelkussen van Studio 100 is uitgerust met een springvlak, leuke obstakels om te klimmen en klauteren en een vlotte glijbaan. Veiligheid staat voorop bij Withagen-Attractieverhuur! Daarom is het kussen rondom afgewerkt met mesh, zo kunnen de kinderen veilig spelen en de ouders gemakkelijk begeleiden.

Geweldige ervaring

Ben je op zoek naar een te gek springkussen voor een kinderfeestje of familiebijeenkomst? Zoek niet verder en kies voor het Maya de bij speelkussen! Bezorg je kinderen een super leuke ervaring in deze overdekte speelattractie van Withagen-Attractieverhuur.

Speelkussen huren

Bij het huren van een speelkussen zoals het Maya de bij speelkussen of Bumba Kidszone zijn er een aantal zaken om op te letten. Gelukkig helpen wij jou hierbij. Heb je vragen over het huren van het Maya de bij speelkussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te bellen naar 0164 23 51 43 of door een e-mail te sturen naar info@withagen-attractieverhuur.nl.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

2

Lengte in cm

520

Breedte in cm

580

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

165x140x100

Transport Gewicht

175 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x blower 2000 watt

1 x haspel 40 meter

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding